Caracola bevindt zich in de ruimtelijke St Theresia basisschool in Wittevrouwenveld in Maastricht. Slechts één kilometer van het Centraal Station. Het gebouw was ontworpen als een “open lucht school” door de architect Frits Peutz en is een nationaal monument. Deze inspirerende omgeving zorgt ervoor dat er interdisciplinaire samenwerkingen ontstaan tussen kunstenaars, foodies, creatieven, sociale ondernemers en initiatieven die hier werken en/of evenementen organiseren.

In de St. Theresia school zijn flexplekken in de een nieuw-gerenoveerde co-workingspace beschikbaar.

Part time flex abonnement:  
€60,- per maand voor 3 dagen in de week van 8 uur tussen 8:00 en 18:00.

Full time flex abonnement:
€100,- per maand voor 5 dagen in de week van 8 uur tussen 8:00 en 18:00.

24/7 flex abonnement:
€140,- per maand voor 24/7 toegang en gratis gebruik van de belruimte en vergaderruimtes (max. 4 uur per week), én 1 keer per maand gratis gebruik van de evenementruimte. Met een team samen huren kan natuurlijk ook - wij bieden hier bij dit abonnement korting voor!

Caracola heeft twee evenementruimtes (54m2) ter beschikking, een op de begane grond (toegankelijk voor rolstoelgebruikers) en een op de eerste verdieping.  

De evenementenruimte op de begane grond is volledig voorzien van multimedia en geschikt voor vergaderingen, workshops en presentaties. De maximale capaciteit van de ruimte is 40 stoelen. 

De evenementenruimte op de eerste verdieping is perfect voor yogalessen, danslessen en theater.

 

Catering:

Lunch en drankjes kunnen tijdens vergaderingen en evenementen worden verzorgd. We bieden ook evenement fotografie en gratis promotie van het evenement aan via onze social media kanalen. De ontvangsthal is daarnaast geschikt voor netwerkbijeenkomsten en lunches.

 

 

Prijzen:

op aanvraag.

 

Voor bijeenkomsten tot 15 personen en/of brainstormsessies hebben we een ruimte beschikbaar met whiteboard muren en een scherm.

Prijs

op aanvraag.

Een kleine belruimte (5m2) waar je terecht kan met afspraken tot drie mensen of om privé gesprekken te voeren.

Prijs:

Neem contact op met ons om deze ruimte van te voren te reserveren, zodat je weet dat hij beschikbaar is wanneer je er gebruik van wilt maken. De prijs is €5,- per uur.

Huurders van Caracola mogen er gratis gebruik van maken. 


 

Professionele keuken

Sinds mei 2016 kan er gebruik gemaakt worden van een volledig uitgeruste keuken voor evenementen die bij Caracola plaatsvinden. Ook startende cateraars die behoefte hebben aan een schone, professionele keuken kunnen gebruik maken van de keuken. Neem contact met ons op voor meer informatie. 


 

notitie: alle prijzen zijn inclusief BTW || all prices include taxes (BTW)

Prijzen van toepassing sinds 1/10/2016

Lovingly co-created in Maastricht