Medewerker administratie en communicatie gezocht!

Bij Stichting Caracola zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker administratie en communicatie. Iemand die de dagelijkse gang van zaken kan regelen binnen de organisatie. Ben jij communicatief sterk, goed georganiseerd, en daarnaast affiniteit met sociaal ondernemerschap? Dan bieden wij je een interessante functie binnen een enthousiast team en groeiende organisatie op een unieke locatie.

Jouw taken in deze functie zullen o.a. het volgende zijn:
– Contact met klanten, beantwoorden van vragen – Procedure van evenementruimtes verhuren doorlopen: offertes opstellen, inplannen in de agenda, gastheer inschakelen, catering regelen etc.
– Contracten opstellen voor nieuwe huurders, sleutels uitreiken
– Papieren en digitale administratie op orde houden
– Lichte ondersteuning bieden aan de financiële administratie
– Bijhouden van de website en social media kanalen

 

Deze functie is geschikt voor (pas afgestudeerde) starters die werkervaring willen opbouwen, maar ook voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een uitdaging. Je zult veel verantwoordelijkheden hebben die worden ondersteund door vrijwilligers. Je bent beschikbaar voor minstens 24 uur in de week.

 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een leuke en dynamische werkomgeving met leuke vrijwilligers en collega’s. Er is ruimte voor eigen inbreng, en we worden enthousiast van iemand die wil meedenken en –groeien met een stichting in ontwikkeling.

 

Geïnteresseerd? Dan willen we graag kennis met je maken! Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar mail@caracolaspace.org en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Over Stichting Caracola

Caracola is de broedplaats voor sociaal betrokken ondernemers in Wittevrouwenveld, Maastricht. Ondernemers kunnen hier werken, leren, experimenteren en creëren. Momenteel bestaan we 3 jaar en zijn er zo’n 10 ondernemers werkzaam in ons pand. Wekelijks vinden er allerlei flexibele activiteiten, vergaderingen en workshops plaats. De organisatie groeit momenteel nog en allerlei culturele en educatieve projecten gaan later dit jaar van start. Dit doen we samen met een gemotiveerde groep vrijwilligers en ondernemers die ons hierin ondersteunen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lovingly co-created in Maastricht