Wij zoeken versterking! Ben jij ons nieuwe financiële mastermind?

Bij Caracola zijn we op zoek naar een financieel medewerker. Iemand die ons kan ondersteunen met de financiële basisadministratie en boekhouding. Ben jij ordelijk, haal jij plezier uit het werken met cijfers en heb jij affiniteit met sociale en culturele ondernemers? Dan bieden wij je een interessante functie binnen een leuk en enthousiast team.

 

Over Caracola

Caracola is de broedplaats voor sociaal betrokken ondernemers in Wittevrouwenveld, Maastricht. Ondernemers kunnen hier werken, leren, experimenteren en creëren. Momenteel bestaan we 2 jaar en zijn er zo’n 13 vaste ondernemers werkzaam in ons pand. Wekelijks vinden er allerlei flexibele activiteiten, vergaderingen en workshops plaats. De organisatie groeit momenteel snel en allerlei culturele en educatieve projecten gaan deze zomer van start. Dit doen we samen met een gemotiveerde groep vrijwilligers en ondernemers die ons hierin ondersteunen. In deze dynamische tijd is het dan ook enorm belangrijk dat we onze financiële zaken goed op orde te hebben en houden.

 

Wat doe je als financieel medewerker?

Je bent een leuk, vlot en ordelijk persoon die kennis heeft van financiën. Voor Caracola houd je de basisadministratie en financiën op orde. Je bent in staat deze werkzaamheden zelfstandig te verrichten. Ook ben jij sociaal en communicatief vaardig.

Je taken bestaan onder andere uit:

  • Facturen opmaken en versturen.
  • Boekhouding bijhouden.
  • Invullen van de financiële gegevens van Caracola in het boekhoudprogramma van ons administratiekantoor. Zij verzorgen aan de hand hiervan onze kwartaalaangiftes en jaarrekening.
  • Je vindt het leuk om in de breedste zin mee te kijken naar de organisatie.
  • Je kunt goed werken met het Microsoft Office pakket, vooral Excel is hierbij belangrijk.
  • Boekhoudprogramma’s, zoals Click-it en AVAS zijn jou niet vreemd.
  • Kennis van Google Drive is een pré.
  • Je legt verantwoording af bij de penningmeester en de voorzitter van het bestuur van Caracola.

 Je bent voor deze functie 8 uur per week beschikbaar. Hiervan ben je 1 dagdeel per week aanwezig bij Caracola.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke en dynamische werkomgeving met veel leuke vrijwilligers en collega’s. We hebben een netwerk van contacten. Er is ruimte voor eigen inbreng. We worden enthousiast van iemand die wil meedenken en –groeien met een stichting in ontwikkeling.

 

Reageer snel

Ben jij een financieel mastermind en lijkt het je leuk om als vrijwilliger of ZZP-er voor ons de boekhouding in orde te houden en zelfs te verbeteren? Schrijf ons dan een motivatiebrief en stuur deze samen met je CV op naar mail@caracolaspace.org. Dan nemen we na de sluitingsdatum van de vacature op 21 juli zo snel mogelijk contact met je op.

 

Begindatum: 1 augustus 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lovingly co-created in Maastricht