Caracola presenteert De Warmoezerij

De Warmoezerij, voormalige St. Theresiaschool, bevindt zich in het hart van de wijk Witte Vrouwenveld. Een broedplaats voor culturele en sociaal betrokken ondernemers, voor bewoners en voor lokale organisaties. Wij bieden ruimte voor projecten waarin buurt, stad, kennis en kunde samenkomen. Nieuwsgierig hoe we dit doen? 29 maart t/m 1 april organiseren wij diverse workshops, activiteiten, eigenbereide hapjes en live muziek. Welkom!

Donderdag en vrijdag beginnen we op het schoolplein eerst met een potje ochtendgymnastiek voor iedereen. Daarna geven we het podium aan onze kleinsten. Wil jij weten hoe je een supersnoepje maakt? Oma verrassen met jouw zelfgemaakte appelmoes? Of samen met een echte natuurkenner dewijk in? Kom dan zeker langs!
Naast de doorlopende programmering start donderdag vanaf 14.00 uur de reünie voor de gewortelde (oud-)buurtbewoner. Wij heten u graag welkom met foto’s uit de oude doos, sterke buurtverhalen of gewoon een gezellig praatje.

Zaterdag en zondag maakt u kennis met de huidige Warmoezerij-ondernemers en kunt u door de dag heen vrijblijvend meedoen met een sessie meditatie, yoga, dans of iets heel anders: een verrassende speeddate. Aanmelden is niet nodig. We hopen trouwens op zo veel mogelijk hulp om zondagochtend Paaseieren te zoeken, dan kunnen we daarna samen Paasbrunchen en de Groene Loper-renners aanmoedigen. Wie weet komt u nog live op de radio, die vanuit De Warmoezerij wordt opgenomen.
Niet onbelangrijk: vier dagen lang is onze toekomstige horeca De Huiskamer geopend, is er muziek, en is doorlopend een buurtdocumentaire en een prachtige interactieve installatie te bewonderen.

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook!

 

Programma folder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lovingly co-created in Maastricht